Service auto Sector 3

Service Auto

Servicii profesionale de mecanica auto! Lucram cu grija deosebita si atentie la detalii. Ne ocupam de orice marca si model de automobil si avem o vasta experienta pe orice tip de model si motor auto. Ne asiguram intotdeauna ca lucrarea finala este de cea mai buna calitate. Vino in cel mai bun service auto din Sectorul 3 si benficiezi de servicii excelente, seriozitate si calitate.

 

Vopsitorie si Tinichigerie

Serviciile noastre de vopsire si tinichigerie auto includ de la reparatii de zgarieturi si vopsea auto, reparatii de bare de protectie si multe altele. AFSCARS dispune de tehnicieni autorizati si echipamentele necesare pentru a reda aspectul original al vopselei. Atelierul dispune de cele mai noi aparate pentru oferirea unui rezultat eficient si de durata. Vopsirea automobilului se efectueaza atunci cand exista mici defecte sau deformari ale caroseriei, uzura, rugina, sau atunci cand doresti sa-ti schimbi culoarea autovehiculului. Detinem spatiul si aparatura necesare pentru a masura, a demonta caroseria sau piesele ce au nevoie de tinichigerie.

 

Daune Auto

Iti oferim expertiza si experienta noastra pentru o solutionare rapida si eficienta a daunelor survenite la masina ta, in caz de eveniment auto. Asiguram servicii complete de consultanta daune auto si iti oferim consultanta in solutionarea daunelor si in relatia cu asiguratorul. In acest timp, service-ul nostru se va ocupa de repararea masinii tale doar cu piese originale. Iti putem readuce in timp util masina la aspectul initial, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.